אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
מטחים למירון: ירי רקטות כבד לצפון
מטח טילים מכיוון לבנון לאזור הר מירון, בלבנון מדווחים על תקיפות ארטילריה בדרום המדינה
לפחות 40 רקטות נורו לשטח ישראל במטח האחרון לצפון. רשת "אל-ג'זירה" דיווחה כי הירי מדרום לבנון כוון לעבר מוצבים ישראליים בצפון. הרקטות נורו מדרום לבנון לאזור מירון.
אתמול דווח בלבנון כי חמישה אנשים נהרגו בתקיפת צה"ל, ביניהם פעילי חיזבאללה, גם בשעה האחרונה דיווחים בלבנון כי צה"ל תוקף בדרום המדינה.
אתמול הודיע ארגון חיזבאללה על שלושה פעילים נוספים שנהרגו: ג'עפר עלי מרג'י,עלי ג'עפר מרג'י וחסן ג'עפר מרג'י, משפחה של מחבלים, אב ושני בניו מהעיירה בלידא שבדרום לבנון. בלבנון דווח כי גם אם המשפחה נהרגה.
