מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
התקלה במטוס בניו זילנד: "אנשים עפו, עצמות נשברו"
שעות לאחר התקלה בטיסה מסידני לאוקלנד בה נפצעו כ-50 איש, נוסע שהיה על המטוס העיד: "אחרי הנחיתה שאלתי את הטייס מה קרה, הוא היה המום ואמר 'המכשירים הפסיקו לעבוד'"
הבוקר התרחשה תקרית חריגה במטוס בואינג כאשר 50 בני אדם נפצעו בשל בעיה טכנית שגרמה ל"תנועה חזקה" במטוס שהגיע לנחיתה באוקלנד בטיסה מסידני.
שעות לאחר המקרה, אזרחים שהיו על הטיסה סיפרו על האירוע. הנוסע הקנדי בראיין ג'וקאט סיפר: "זה לא היה כמו אחד המקרים האלה שבהם אתה נקלע לכיס אוויר ואז יורד קצת בגובה כמה פעמים. פשוט צנחנו".
עוד סיפר: "אחרי שאנשים עפו המטוס נטה קדימה בזווית צלילה ופשוט חשבתי לעצמי 'אוקיי, זהו, זה הסוף שלנו'". הנוסעת ולנטינה הוסיפה: "אנשים עפו, והכול היה מפחיד בטירוף. היה דם על התקרה, אנשים עפו עליה ושברו אותה", כך לפי ynet.
תייר נוסף סיפר על הרגעים שלאחר הנחיתה: "הטייס אמר לי 'המכשירים שלי הפסיקו לתפקד לזמן קצר, איבדתי כל יכולת להטיס את המטוס, ואז הם פשוט חזרו פתאום'. אני יודע שהוא הרגיש נורא עבור כולם".
