ברהנו טגניה: אחרי שעות: המשטרה מעדכנת כי הכניסה והיציאה הצפונית לאילת וממנה נפתחו לתנועת רכבים. "בתום הערכת מצב נפתח לתנועה כביש 90 מאילת ועד צומת הערבה. קטע הדרך שבין צומת הערבה לנווה זוהר עדיין חסום". במשטרה הוסיפו כי עד הודעה חדשה עדיין חסומים לתנועה כבישים 12 ו-40 (ציחור - מצפה רמון)
בשכונה החרדית: צלבי קרס רוססו על תיבות הדואר
ברחוב שטראוס החרדי בירושלים התגלו צלבי קרס שרוססו על תיבות הדואר בבניין במהלך השבת. הדיירים בהלם ולא מצביעים על קצה חוט אפשרי
במרכז ירושלים ברחוב שטראוס התגלו בשבת בבוקר צלבי קרס על תיבות הדואר.
צלבי קרס רוססו על תיבות הדואר בבניין במהלך השבת, לדברי דיירי הבניין ששוחחו עם 'בחדרי חרדים' צלבי הקרס רוססו בשעות הבוקר, בזמן שהדיירים יצאו כבר לתפילת השבת.
אחד השכנים מספר כי כשיצא לתפילה בשבת בבוקר צלבי הקרס לא היו על התיבות ומשחזר לקראת הצהריים גילו את צלבי הקרס.
לדברי השכנים אין מצלמות בבניין שיכולים להצביע מי עשה את המעשה הנפשע והם משערים כי באזור מסתובבים כל מיני תמהונים למינהם שיכול להיות שידם במעל.

