עמית סגל: יו"ר הפרלמנט האירני צייץ מחדש את דברי מוג'תבא חמינאי, שפורסמו במקורם לפני יותר משלושה שבועות, כתשובה מרומזת לאיומי טראמפ: "יש להמשיך ולנצל את המנוף של חסימת מיצרי הורמוז"
במצרים טוענים כי ישראל לא רוצה עסקה
ביקורת מקהיר: גורם מצרי אמר כי במצרים סבורים כי ממשלת נתניהו מעכבת את עסקת החטופים ומובילה למבוי סתום במו"מ
ביקורת מצרית על התנהלות ישראל בנוגע לעסקה עם חמאס. גורם מצרי שמעורה בפרטים אמר לרועי קייס בכאן חדשות כי ההתרשמות של קהיר היא שהממשלה הנוכחית בישראל בראשות נתניהו מובילה למבוי סתום בכל הקשור לעסקה.
"את האחריות של נתניהו על המצב רואים הישראלים בעצמם ולא רק אנחנו", אמר אותו גורם מצרי, והוסיף שבקהיר סבורים שהממשלה בישראל בראשות נתניהו לא מעוניינת בהסכם שיוביל להפסקה קבועה או ממושכת של הלחימה, בניגוד לחמאס ולרוב המוחלט של המתווכות, בראשן מצרים.
