איתי גל-און: רשות המים מעדכנת כי נבלמה הזרמת הביוב הגולמי למורד נחל באר שבע. רשות הניקוז שקמה בשור הקימה סכר עפר זמני במרחק של כ-2 ק"מ מדרום למכון טיהור השפכים, שעצר בפועל את המשך גלישת השפכים אל תוואי הנחל. בהמשך, ככל שיהיה צורך, תיבחן האפשרות להטיית הביוב הגולמי אל מאגר השקיה נטוש, על מנת לאגור אותו בבטחה ולמנוע מפגעים סביבתיים נוספים
צפו: התלמידים קיבלו קבלות וזכו ליין מבורך מחכם ניסים בן שמעון
תלמידי ישיבת 'עטרת אברהם' קיבלו על עצמם קבלות של חיזוק בעת ביקורו של הגאון הצדיק חכם ניסים בן שמעון בישיבה וזכו ביין מבורך. צפו בתיעוד
לקראת ימי הפורים נערך מעמד "קיימו וקיבלו" וסיום מסכת בישיבת 'עטרת אברהם' בירושלים לבני עלייה העומדת בראשות הרבנים הגאונים רבי דוד חייאב ורבי אבישלום כהן.
במעמד השתתף באופן מיוחד הגאון הצדיק חכם ניסים בן שמעון שנשא דברי חיזוק והתעוררות וציין כי ימים אלו מסוגלים להתעוררות גדולה וביקש מהתלמידים שכל אחד יקבל קבלה של חיזוק.
התלמידים ציינו בפני הרב את הקבלה כשהוא מעניק להם בקבוק יין מבורך וחפיסת שוקולד.
בדבריו אמר חכם ניסים בן שמעון לתלמידים כי מדוע כל המסכתות מתחילות בדף ב' ולא בדף א', כי גם כשמסיימים מסכת צריך לדעת שדף א' לא למדנו אנחנו עדיין רק בהתחלה וצריך לשאוף עוד ועוד.
חכם ניסים הוסיף כי לגדול בתורה קוראים תלמיד חכם, מדוע תלמיד, הוא כבר ענק בתורה?, אלא צריכים לדעת שעדיין תמיד זה בגדר תלמיד כי כל אחד יכול להתקדם עוד ועוד.
התלמידים ערכו במעמד סיום מסכת ברכות עליה עמלו.












