מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
המקורב לקרמלין: "ירושלים תהיה עיר רוסית"
אלכסנדר דוגין הידוע בקרבתו לקרמלין תוקף בחריפות את ראש הממשלה נתניהו: "הוא משמיד את כולם – את האשמים וגם את החפים מפשע"
האידיאולוג הרוסי אלכסנדר דוגין שנחשב למקורב לקרמלין תקף בחריפות את ראש הממשלה נתניהו בחשבון הטלגרם שלו וכתב בין היתר: "ביבי משמיד את כולם – את האשמים ואת החפים מפשע", כך לפי "כאן 11".
על ירושלים כתב דוגין: "זוהי עיר רוסית, אם כל הערים. ירושלים תהיה עיר רוסית או שלא תתקיים כלל. ומי שישלוט בה יהיה צאר רוסי".
לאחרונה הקרמלין כינה את נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי "סוג מוזר של יהודי", בניסיון להסביר כיצד ניתן לקשר אותו למתקפה במוסקבה.
"יש שם סוג מוזר של יהודים", אמר דובר הקרמלין דמיטרי פסקוב בתגובה לשאלה כיצד ניתן לקשר את זלנסקי, שהוא יהודי, לפיגוע במוסקבה שבוצע בידי אנשי דעאש.
