עמית סגל: דובר צה"ל: בהמשך לתקיפה ברצועת עזה מוקדם יותר היום (ג׳), צה"ל תקף מפקדי נוח'בה בעת פגישתם, ביניהם היו מפקד פלוגה, שלושה מפקדי מחלקות ומספר מחבלים נוספים. המחבלים קידמו מתווי טרור נגד הכוחות הפועלים ברצועת עזה. כמו כן, אחד מהמחבלים פשט לשטח הארץ בטבח 7 באוקטובר. טרם התקיפה ננקטו צעדים לצמצום פגיעה בבלתי מעורבים. צה"ל יעדכן בתוצאות התקיפה בהמשך.
במהלך ירי בין עבריינים: שוטר נפצע באורח קשה
השוטר נורה במהלך פעילות של היחידה המרכזית, שהוזעקה לחילופי אש בין עבריינים באשדוד | שני חשודים נעצרו, מצוד אחר חשוד נוסף
שוטר נפצע הלילה באורח קשה במהלך חילופי אש בין עבריינים בגן אירועים באשדוד. לפי המשטרה, סמוך לשעה 1:30, במהלך פעילות הימ"ר באזור אשדוד, השוטרים הגיבו לאירוע ירי שהתפתח בין עבריינים בגן אירועים, במהלכו חשוד רעול פנים שהגיע על גבי טרקטורון ביצע ירי לעבר אדם, ונמלט.
עם הגעתם המהירה של השוטרים בתוך פחות מדקה, הם חתרו למגע עם חשוד נוסף שזוהה עם נשק, תוך שהוא מבצע לפי החשד ירי לעבר שוטר ופוצע אותו באורח קשה.
החשוד היורה וחשוד נוסף כבני 19 ו-24, פונו לבית החולים במצב קל ונעצרו להמשך חקירה. כמו כן, השוטרים תפסו את הנשק ששימש את החשוד שביצע את הירי לעבר השוטר.
המשטרה פתחה בסריקות נרחבות ובמצוד אחר החשוד שנמלט מהזירה על גבי הטרקטורון. סגן מפקד המחוז הדרומי תנ"צ חיים שמואלי קיים הערכת מצב בזירה יחד עם מפקד מרחב לכיש, נצ"מ רועי ולדמן, במהלכה הנחה על המשך ביצוע פעולות חקירה לאיתור החשוד שנמלט ואיחל החלמה מהירה לשוטר.
