ברהנו טגניה: אחרי שעות: המשטרה מעדכנת כי הכניסה והיציאה הצפונית לאילת וממנה נפתחו לתנועת רכבים. "בתום הערכת מצב נפתח לתנועה כביש 90 מאילת ועד צומת הערבה. קטע הדרך שבין צומת הערבה לנווה זוהר עדיין חסום". במשטרה הוסיפו כי עד הודעה חדשה עדיין חסומים לתנועה כבישים 12 ו-40 (ציחור - מצפה רמון)
תיעוד: צעיר מרסס גרפיטי אנטישמי על מבנה הכנסת אורחים באומן
צלב קרס וכתובות נאצה נגד אנשי אכיפת החוק רוססו באומן שבאוקראינה. הרשויות המקומיות צבעו מחדש את הקיר והעלימו את הכיתוב
נער אנטישמי צייר צלב קרס על מבנה הכנסת אורחים פינטו באומן. המקרה אירע ב-12 באפריל. בקהילה היהודית ציינו כי נכון לעכשיו, לא ידוע מה הניע את הנער, מה היו כוונותיו. בנוסף לצלב הקרס, הוא כתב את הביטוי ACAB, ביטוי נגד אנשי אכיפת החוק.
מאיגוד הקהילות היהודיות נמסר כי פעולות אלה עשויות להוות הפרה של סעיף 173 של הדין הפלילי, על השימוש בסמלים של משטרים טוטליטריים, הפצה של סמלים קומוניסטיים ונאציים, כמו גם תעמולה של משטרים טוטליטריים. החשוד אם ייתפס צפוי לעונש מאסר של עד 5 שנים.
עוד דווח, כי היום הרשויות המקומיות צבעו מחדש את הקיר והעלימו את הכיתוב.
