מתכון לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח

קינוח טעים ומוצלח: עוגיות בוטנים מושלגות שתוכלו להכין בקלי קלות והילדים ייהנו מכל ביס

חני לוין | מתכונים 25.4.2024 | 19:47

עוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח | צילום: אסתי

מתכון לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח / אסתי

המצרכים לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח:

  • 3 כוסות בוטנים קלויים טחונים
  • 1 כוס סוכר רגיל
  • 2  ביצים L שלמות
  • 1/4 כפית ממרח תמרים
  • קמצוץ אבקת אפיה (פחות מרבע כפית)
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1.5 כפות קמח מצה

אופן ההכנה לעוגיות מושלגות בוטנים כשרות לפסח:

  1. בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים - העיסה צריכה להיות מעט דביקה.
  2. מכניסים את העיסה למקפיא ל15 דקות להתייצבות .
  3. בעזרת ידיים מעט רטובות קורצים מהעיסה כדורים קטנים, מגלגלים וטובלים באבקת סוכר.
  4. מניחים את העוגיות בתוך עטרות נייר קטנות
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ12 דקות - עד שרואים שהעוגיות מתבקעות, ממתינים דקה שתיים ומוציאים.
  6. לא להשאיר מעבר לזמן כי הן מתייבשות

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום