מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
20 מחוקקים לביידן: תמנע את משט "מרמרה 2"
"פנה למקבילך בטורקיה ותדאג למונע את משט 'מרמרה 2'" | במקביל, ארדואן ביטל את ביקורו בארה"ב
20 מחוקקים אמריקנים חתמו על מכתב הקורא לנשיא ארה"ב ג'ו ביידן ללחוץ על נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן למנוע את משט "מרמרה 2" שמעורר דאגה בישראל.
את המשט יוביל איחוד של 12 ארגונים ממדינות שונות כמו טורקיה, קנדה, ארה"ב ודרום אפריקה, בשם "קואליציית משט החירות" (FFC) הכולל בתוכו מאות משתתפים ואלפי טון של סיוע הומניטרי, שמטרתו "שבירת המצור על רצועת עזה".
במקביל, בהודעה שפרסם משרד החוץ הטורקי נכתב כי הביקור המתוכנן של ארדואן בוושינגטון "נדחה למועד מאוחר יותר שיתאים לשני הצדדים, בעקבות התנגשות בלוחות הזמנים".
עוד צוין כי "הדיאלוג בין ארה"ב לטורקיה יימשך ברמות הגבוהות ביותר". הבית הלבן מסר כי הוא "מצפה לארח את נשיא טורקיה בזמן שיתאים לשני הצדדים".
