גילי כהן: דיווחתי במהדורת כאן חדשות: הערב מכונס הקבינט לדיון בצל התנגדות חלק ניכר מהשרים לעקרונות הפסקת האש. השרים אמורים לקבל עדכון בנוגע לפרטים עצמם, שחלקם לא ברורים עד הסוף, כמו למשל מי ואיך יפקחו על הפעילות של צבא לבנון באותם אזורי פיילוט, כדי לוודא שבאמת אין שם פעילות של חיזבאללה? בכיר ישראלי אומר: יש פה הזדמנות ללבנון - לפרק את חיזבאללה ולמנוע ממנו להרוס את המדינה. אם ההסכם לא יתממש, בארה"ב מבינים את העמדה שלנו ואת המחויבות לספק הגנה לתושבים
זהו האסיר העשיר ביותר בעולם
מייסד ומנכ"ל בורסת הקריפטו הגדולה ביותר, ירצה ארבעה חודשי מאסר במסגרת עסקת טיעון. האיש הסתבך בסיוע להלבנת הון והפרת חוקי סנקציות
צ'אנגפנג זאו אחד האנשים שהיה מהחזקים ביותר בכלכלה העולמית שבבעלותו בורסת הקריפטו הגדולה בעולם. יהפוך לאסיר העשיר ביותר בעולם לאחר שאתמול נגזרו עליו ארבעה חודשי מאסר בפועל בארה"ב במסגרת עסקת טיעון.
תחת הנהגתו חברת בינאנס שייסד וניהל אפשרה הלבנת כספים. בתביעה נוספת נטען כי החברה אפשרה לאמריקנים לנהל קשרים עסקיים עם מדינות המצויות תחת סנקציות של ארה"ב, תוך הפרתן.
זאו בן ה-45 היה לפי ההערכות אחד האנשים העשירים בעולם, לפני שהתרסקות מחירי הקריפטו הורידה את הונו ל-17 מיליארד דולר.
החקירה נגד חברת בינאנס העלתה שהחברה העלימה עין מחוקים רבים שנועדו להגן על משקיעים. את המשקיעים זה לא מטריד, בימים האחרונים שער הביטקוין עדיין נסחר ברמה של הרבה מעל ל-50 אלף דולר.
