פוקס ניוז: הפגישה אתמול בבוקר בבית הלבן נועדה ליישר קו בין בכירי הממשל לגבי המסרים שלאחר ההפסד בבחירות האמצע. אך לאחר הפגישה, סגן הנשיא JD Vance פרסם פוסט ב-X שבו הוא חותך מדונלד טראמפ בנושא מדיניות החוץ. "ונס מחפש ברית חדשה עם מצביעי טראמפ. הוא מכוון את המסרים ל"ימין החדש", הכולל שינוי באופי היחסים של אמריקה עם ישראל".
בגרמניה רוצים למסור וילה שהייתה בבעלות בכיר נאצי
הרשויות בברלין מציעות למסור וילה שהייתה בבעלות התועמלן הנאצי יוזף גבלס. לאחר המלחמה, האתר בן 42 דונם שימש לזמן קצר כבית חולים, ולאחר מכן השתלט עליו אגף הנוער של המפלגה הקומוניסטית המזרח-גרמנית
ברלין מעוניינת למסור וילה שהייתה פעם בבעלות, יוזף גלבס שר התעמולה של היטלר ימ"ש, בתקווה לסיים ויכוח בן עשרות שנים בשאלה האם לשפץ האם את האתר הגדול שלא היה בשימוש שנים רבות.
"אני מציע לכל מי שרוצה להשתלט על האתר, לקחת עליו במתנה מברלין", אמר סטפן אוורס, פקיד בכיר במשרד האוצר,לפרלמנט המדינה, כך דיווחה סוכנות הידיעות הגרמנית DPA.

ברלין ניסתה שוב ושוב למסור את האתר לרשויות הפדרליות או למדינת ברנדנבורג, שבה שוכנת הווילה, במקום להמשיך ולשלם על תחזוקה ואבטחה במתחם, שהפך למקום הרוס.
אוורס קרא להציע הצעות שישקפו את ההיסטוריה של המקום. הוא לא אמר אם יישקלו גם הצעות של אנשים פרטיים. "אם ניכשל שוב, כמו בעשורים האחרונים, אז לברלין אין ברירה אלא לבצע את ההריסה שכבר התכוננו אליה", אמר.
הוילה של גבלס, אחד מבעלי בריתו הקרובים ביותר של היטלר, נבנתה ב-1939 באתר מיוער המשקיף על אגם בוגנזי ליד העיירה ונדליץ, כ-40 קילומטרים צפונית לברלין.
לאחר המלחמה, האתר בן 42 דונם שימש לזמן קצר כבית חולים, ולאחר מכן השתלט עליו אגף הנוער של המפלגה הקומוניסטית המזרח-גרמנית, שהקימה מרכז הכשרה, שכלל מספר גושי מגורים גדולים. כיום המקום שומם ומוזנח.
