סט חג'בי - ווקאלי - מאיר חג'בי צילום: יח"צבחדרי חרדים
21:56 "היופי גובר על מצוות סוכה". הוועדה המחוזית בתל אביב דחתה ערר של תושבים שטענו כי תקנות עירית תל אביב שלא לאפשר מרפסות 'מדלגות' מונעת הלכה למעשה מתושבים המבקשים לקיים מצוות סוכה במרפסת ביתם. "אינטרס עיצובי-אדריכלי הוא שיקול תכנוני ראוי שיכול להצדיק התערבות בזכויות הפרט". קבעה הוועדה.
21:53 צה"ל החל להשתמש במערכת רחפנים חמושים ברשתות כדי ליירט את רחפני הנפץ שחיזבאללה משגר לעבר כוחות צה"ל בלבנון ויישובי הצפון (הארץ)
21:48 בפעם הראשונה: ראש הממשלה הנבחר של הונגריה הכריז כי באוקטובר יתפרסמו הרשימות הסודיות של הסוכנים שפעלו/שיתפו פעולה עם המשטר הקומוניסטי. אורבן חסם משך שנים הצעות חוק שביקשו לחשוף את הרשימות.
21:36 הולך רגל כבן 60 במצב קשה מפגיעת רכב ברחוב אילת בחולון. כוחות מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים שיבא בתל השומר עם חבלות בראש ובחזה כשהוא מורדם ומונשם
21:14 אמיר אטינגר: תרשו לי להגיד משהו על כל מי שחושב לפתוח מפלגה חדשה ״כדי להיות הכתובת לאותו ימין מאוכזב קואליציה שיכריע את הבחירות״ אני מתכוון החל מחילי טרופר אפרופו היום, דרך גלעד ארדן, עופר וינטר ושות׳ להביא בין 120-160 אלף קולות להצביע בקלפי זה אירוע קשה מאוד!! לא מספיק רק מוכרות ועוד איזה כמה דברים יפים שעשית בחיים. לכן, אני מעריך שאת רוב המוחלט של השמות הנ״ל נראה מצטרפים למסגרות קיימות גם אם יפתחו מסגרת מקדימה כלשהי כדי למצב את כוחם במו״מ לחיבור.
21:13 בישראל נוטים להעריך שבעקבות התארכות הלחימה בלבנון, נוצרה מצוקת אמצעי לחימה בחיזבאללה, ומעריכים בעקבות כך שנותרה לו כמות אמצעי לחימה שיגבילו אותו להמשך המערכה, כבר בחודשים הקרובים. ההערכה שבדרום לבנון נותרו כ-600 מחבלי רדואן מתוך כ-1,000 שהיו בתחילת המערכה (14)
21:07 המו"מ בין מועצת השלום לבין חמאס על פירוז הארגון מנשקו - במשבר עמוק. גורמים פלסטינים: "לא נעבור לשלב השני כשישראל לא מיישמת את סעיפי השלב הראשון" (אליאור לוי)
21:04 שקיעתה של התעשיה האירופאית. קנצלר גרמניה לשעבר שולץ: היינו מדינת מהנדסים. עכשיו אנחנו מדינת עורכי דין. מדינות אחרות. בונות מערכת רכבות לאומית ב-20 שנה. אנחנו לא יכולים לבנות קו רכבת נוסעים ב-20 שנה
20:58 שרון קנובליך: התאונה הקטלנית בזרזיר: הפצועה קשה שפונתה לרמב"ם מוגדרת כעת בינוני. היא סובלת מחבלות בפלג גוף תחתון. בעקבות התאונה מאושפזים עדיין 3 אנשים במצב בינוני ו-8 במצב קל
20:56 לאחר שלא הצליחה להגיע להסכמות עם המפקח על הביטוח בנוגע לתעריפי הפוליסות החדשות, "ביטוח ישיר" לא תורשה להציע פוליסות ביטוח מקיף
20:35 אסף רוזנצוייג: ג'נין פירו, התובעת הכללית בוושינגטון, הודיעה כי הראיות מצביעות על כך שקול תומאס אלן, שהואשם בניסיון התנקשות בטראמפ בארוחת הערב עם עיתונאים, הוא זה שירה בסוכן השירות החשאי שנפגע
20:29 מוטי קסטל: מסתמן: סער לא ירוץ בפריימריז הליכוד. מקורבי סער: גדעון חושש מאד מהפריימריז והחליט לקחת לעצמו את השריון שקיבל במסגרת ההסכם עמו. סער עדיין מלקק את פצעיו וטרם השלים את חזרתו למפלגה. הוא לא יקח סיכון בשריון אלקין למשל, ובמצב אפשרי מאד שאלקין יכנס והוא ישאר בחוץ. את אלקין והיתר הוא ישלח למירוץ וינסה לתת דחיפה מבחוץ.
20:24 קנצלר גרמניה פרידריך מרץ הכחיש את הקשר בין הסגת הכוחות האמריקנים ממדינתו למערכת היחסים בינו לבית טראמפ: "אין קשר בין הדברים". עוד הוסיף מרץ שארה"ב היא השותפה המרכזית בברית נאט"ו, חרף חילוקי הדעות
20:23 היערכות לחידוש המלחמה באיראן: הסבירות לחזרה ללחימה גבוהה יותר בכל יום שעובר, בישראל מחכים להחלטה של הנשיא טראמפ שיכולה להגיע בכל רגע (יוסי יהושוע)
20:16 יעקב הרשקוביץ: ארגון עזרן ומגינם מעדכן: מתקיים כעת כינוס רבנים ע"י רבני קהילות הדרום וראשי ישיבות כנגד המסלולים "קודקוד" מעלות צור", בכינוס צפויים להשתתף חברי מועצגה"ת ראש ישיבת תושיה- תפרח הרב אביעזר פילץ, ראש ישיבת שכר שכיר הרב אריה לוי, חבר מועצת חכמי התורה ראש ישיבת פורת יוסף הרב שמואל בצלאל וכן הרב יהושע אייכנשטיין, ראש ישיבת עטרת שלמה הרב חיים פיינשטיין,
20:15 גילי כהן: חשיפה במהדורת כאן חדשות: ראש השב"כ דוד זיני הקפיא את כל המינויים בארגון. זיני, כך לפי מקורות, בוחן מחדש את מנגנון המינויים בשירות הביטחון הכללי. ביום שישי חשפנו כי זה חצי שנה אין מינוי קבע לתפקיד של ראש חטיבת עזה בשב"כ - אחד מתפקידי המפתח בארגון. מסתבר שזהו לא התפקיד היחידי שלא מאויש בדרך קבע. משירות הביטחון הכללי לא התייחסו לידיעה.
20:11 טל שגיא: איראן מסרה שארה"ב הגיבה להצעתה בת 14 הנקודות דרך פקיסטן וכי היא בוחנת את התגובה, כך דיווחו כלי התקשורת הממלכתיים באיראן
20:11 אלי הירשמן: על רקע דרישות של כמה הפקות להדלקות ברחבי הארץ לתגבר את התחבורה לאירועים פרסמה הרשות הארצית לתחבורה ציבורית הבהרה: "לא יופעל מערך הסעים ייעודי לאירועי ההדלקות הפרטיים, ובכלל זה מעמד ההדלקה בירושלים"
20:09 טל שגיא: איראן מסרה שארה"ב הגיבה להצעתה בת 14 הנקודות דרך פקיסטן וכי היא בוחנת את התגובה, כך דיווחו כלי התקשורת הממלכתיים באיראן