אלמוג בוקר: ראש לשכת עורכי הדין עמית בכר: ״ממשלה שמקדמת בפראות הפיכה משטרית, שעיקרה ריסוק עצמאות מערכת המשפט וגורמי הבקרה על השלטון, ופועלת באופן חד-צדדי לשנות את אופייה הדמוקרטי של ישראל, לא יכולה – לא משפטית, לא ציבורית ולא מוסרית – לפטר את אחד משומרי הסף החשובים שתפקידם להגן על החוק ואזרחי המדינה, ולהחליפו במי שנאמנותו נתונה למנהיג ולא לעקרונות הדמוקרטיה. כשזה נעשה על רקע חקירה רגישה שמנהל השב"כ בלשכת ראש הממשלה, ובלי כל התייעצות עם היועצת המשפטית לממשלה, מדובר במהלך מופקר, מסוכן ובלתי חוקי, שחותר תחת יסודות הדמוקרטיה וחובה לבלום אותו.״
מתכון לטורטיית בשר על האש
ארוחת צהרים קלילה ומהירה המתאימה גם להכנה במחבת הביתית וגם על המנגל בסעודה משפחתית חגיגית, מתכון לטורטיית בשר מושלמת המוגשת בתוספת של זילוף טחינה וירקות טריים

מתכון לטורטיית בשר על האש / אפרת סיאצ'י
המצרכים לטורטיית בשר על האש:
- 5-6 טורטיות
- 300 גרם בשר טחון
- 1 בצל בינוני טחון במעבד מזון או בלנדר מוט
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
תוספות:
- טחינה
- עגבנייה קצוצה
- בצל סגול קצוץ
- עלי פטרוזיליה / כוסברה קצוצים
אופן ההכנה לטורטיית בשר על האש:
- בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הטחון, מלח ופלפל שחור עד לאיחוד
- לוקחים טורטייה ומהדקים על חצי מהטורטייה מתערובת הבשר
- משמנים מחבת רחבה ומניחים את הטורטיה עם הצד של הבשר כלפי מטה.
- מטגנים במשך כ-2 דקות על אש בינונית-נמוכה ולאחמ"כ הופכים צד. מטגנים 1-2 דקות נוספות ומעבירים לצלחת.
- מזלפים על טורטיית הבשר – טחינה ומפזרים תוספות - עגבניה קצוצה, בצל סגול קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, מקפלים לחצי ואוכלים
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות