נשיא העליון לשעבר אהרן ברק התייחס היום לתקרית בה נחסם בידי פעילי ימין: "זה לא קשור שאני ניצול שואה אלא משום שהבעתי דעות אלה ואחרות. מאוד התפלאתי לשמוע שכל אלה שתומכים בי אומרים למה פוגעים ביהודי הזקן והתשוש הזה". (וואלה)
גנץ שוחח עם היועץ לביטחון לאומי של ארה״ב, ג׳ייק סאליבן
השר בני גנץ שוחח אתמול עם היועץ לביטחון לאומי של ארה״ב, ג׳ייק סאליבן. השר גנץ הדגיש בשיחה את החשיבות בהגדלת הלחץ המדיני על החמאס, לצד המשך הלחץ הצבאי
יו״ר המחנה הממלכתי, השר בני גנץ שוחח אתמול (שלישי) עם היועץ לביטחון לאומי של ארה״ב, ג׳ייק סאליבן, זאת בצל המתיחות מול הממשל האריקני.
השר גנץ הדגיש בשיחה את החשיבות בהגדלת הלחץ המדיני על החמאס, לצד המשך הלחץ הצבאי כדי להגיע למתווה שחרור חטופים ולהסיר את האיום של חמאס.
עוד שוחחו השניים על המאמצים לקדם הסכם נורמליזציה מול סעודיה, להרחיב הברית האזורית, וכן בנושא "היום שאחרי" ברצועת עזה.
