אסף רוזנצוייג: "ממדאני של וושינגטון": המועמדת הפרוגרסיבית ג'ניס לואיס ג'ורג' בת ה-38 ניצחה בפריימריז הדמוקרטיים לראשות עיריית וושינגטון והיא צפויה לנצח בבחירות הכלליות בנובמבר ולהחליף את ראש העירייה הוותיקה מיוריאל באוזר
בארה"ב ובאירופה זועמים על חסימת הסיוע ההומניטרי
דיפלומטים מערביים מזהירים מפני השלכות על ישראל בעקבות חסימת הסיוע ההמוניטרי לעזה. בארה"ב ובאירופה זועמים וכועסים על התמונות. דיפלומטים מערביים אומרים: "איפה המשטרה?"
ההפגנות נגד העברת הסיוע ההומניטרי לעזה: דיפלומטים מערביים מזהירים מפני השלכות על ישראל בבית הדין בהאג בעקבות חסימת מעבר הסחורות על ידי המפגינים.
בשיחה עם כאן חדשות הדיפלומטים הזהירו: "התמונות של חסימת משאיות הסיוע ההומניטרי, המתפרעים שפורקים את הסחורה מהמשאיות על הכביש, עלולות לפגוע בישראל בדיונים בהאג".
יצוין כי, ישראל התחייבה בפני בית הדין להכניס סיוע הומניטרי ללא מגבלות.
בארה"ב ובאירופה זועמים וכועסים על התמונות. דיפלומטים מערביים אומרים: "איפה המשטרה? דורשים לעצור ולפעול נגד המתפרעים".
