ראש הממשלה נתניהו שוחח בימים האחרונים עם בכירים במפלגות החרדיות וביקש מהם להוריד מסדר היום את חוק הגיוס, ולהמתין עם זה עד לאחר הבחירות. נתניהו הבהיר בשיחות כי "אין רוב במליאת הכנסת להעביר את החוק רגע לפני הפריימריז והבחירות". על רקע הימים הביטחוניים המורכבים, אמר נתניהו: "זה לא צריך להיות על סדר היום עכשיו" (אברהם פריינד).
הרבי מויז'ניץ: "לא לנסוע למירון, חבל על הזמן והכסף"
בדבריו בסעודה שלישית הורה הרבי מויז'ניץ שלא לנסוע למירון גם עד איפה שאפשר. "חבל על הזמן והכסף", במקום כך אפשר ללכת לאוהל אדמו"רי בית ויז'ניץ
האדמו"ר מויז'ניץ התייחס בדבריו בסעודה שלישית לסגירת הר מירון השנה בעקבות המלחמה וירי הטילים מלבנון.
הרבי אמר בדבריו: "השנה לא יכולים לנסוע למירון כי ככה החליטה המדינה, אנשים שואלים אותי מה לעשות אמרתי לא לנסוע ולא לריב איתם".
בדבריו הורה לשאולים שלא לנסוע: "אנשים שואלים האם לנסות לנסוע עד איפה שאפשר, זה חבל על הזמן ועל הכסף"
הרבי נתן פתרון ללכת לקברי אדמו"רי ויז'ניץ: "כשלא יכולים לנסוע לרבי שמעון יכולים ללכת לבית החיים באוהל רבותינו לבית ויז'ניץ ששם טמונים רבנו אהבת ישראל רבנו האמרי חיים רבנו הישועות משה זי"ע ולפעול ישועות ורפואות".
