אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
דיווח: ליברמן מקיים שיח פוליטי עם נפתלי בנט
ר ליברמן מקיים שיח פוליטי עם נפתלי בנט במטרה להביא לאיחוד פוליטי שיוכל לשמש ״אלטרנטיבה שלטונית״ לליכוד. ליברמן לא מוכן לוותר על המקום הראשון ברשימה המשותפת
יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן מקיים שיח פוליטי עם נפתלי בנט במטרה להביא לאיחוד פוליטי שיוכל לשמש ״אלטרנטיבה שלטונית״ לליכוד ולנתניהו.
על פי דיווח בכאן חדשות, ליברמן מעוניין באיחוד רחב עם ראשי מפלגות בימין המתנגדים לנתניהו ומעוניינים בהחלפת הממשלה. הוא מעוניין שבנט יחבור אליו לרשימה משותפת.
לפי שעה, למיטב הבנתי, ליברמן לא מוכן לוותר על המקום הראשון ברשימה המשותפת (לפי הסקרים, ליברמן לבד מביא כ-10 מנדטים)
מישראל ביתנו נמסר: "אין הצעות, הכל שמועות. מטבע הדברים כולם מדברים עם כולם, אין שום דבר כרגע על השולחן. ליברמן עוסק ופועל בימים אלה רק ביצירת אלטרנטיבה שלטונית ובהתארגנות נכונה בכדי להפיל את הממשלה".
