פוקס ניוז: הפגישה אתמול בבוקר בבית הלבן נועדה ליישר קו בין בכירי הממשל לגבי המסרים שלאחר ההפסד בבחירות האמצע. אך לאחר הפגישה, סגן הנשיא JD Vance פרסם פוסט ב-X שבו הוא חותך מדונלד טראמפ בנושא מדיניות החוץ. "ונס מחפש ברית חדשה עם מצביעי טראמפ. הוא מכוון את המסרים ל"ימין החדש", הכולל שינוי באופי היחסים של אמריקה עם ישראל".
זלנסקי תקף את ישראל: "לכבד את החוק הבינלאומי"
זלנסקי ביקר את ישראל ואמר כי אוקראינה מוכנה לתת סיוע המוניטרי לתושבי עזה. "מכירים בשתי מדינות"
נשיא אוקראינה ולדימיר זלנסקי תקף את ישראל על המלחמה בעזה ואמר כי אוקראינה מוכנה להעניק סיוע המוניטרי לתושבי עזה. זלנסקי מבקר בימים אלה בסינגפור שם אמר את הדברים.
נשיא אוקראינה אמר: "אמרנו ביום הראשון של מתקפת חמאס על אזרחים ישראלים כי לישראל יש זכות להגן על עצמה. אחרי שישראל הייתה בשטח עזה נוצר שם משבר הומניטרי ואוקראינה אמרה שאנחנו מוכנים להעניק סיוע הומניטרי לעזה ויש לכבד את החוק הבינלאומי".
זלנסקי המשיך עם הביקורת על ישראל: "אוקראינה מכירה בשתי מדינות, ישראל ופלסטין ותעשה הכול כדי שישראל תעצור כדי לסיים את הסכסוך הזה וכדי שאזרחים לא ייפגעו".
