אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
נפטר ביום הילולת שמואל הנביא: רבי שלמה רפאל ועקנין זצ"ל
הרב הגאון רבי שלמה רפאל ועקנין זצ"ל ראש ישיבת בית המדרש 'אביר יעקב - אהל אברהם' בירושלים הלך לעולמו והוא בן 82 בפטירתו. הלוויתו בצהריים בשערי חסד
ברוך דיין האמת: מבית החולים 'שערי צדק' בירושלים הגיעה הבוקר הבשורה המעציבה על פטירתו של הרב הגאון רבי שלמה רפאל ועקנין זצ"ל ראש ישיבת בית המדרש 'אביר יעקב - אהל אברהם' בירושלים והוא בן 82 בפטירתו.
המנוח זצ"ל נולד ב' חשון תש"ב לאביו הרב אברהם ועקנין ז"ל ולאמו מרת שמחה ע"ה.
היה אדם מיוחד שהרביץ תורה ויראה, התגורר בשכונת שערי חסד בירושלים וכיהן כראש בית המדרש 'אביר יעקב - אהל אברהם'.
היה פה מפיק מרגליות ודיבורו היה תמיד בנחת, תמיד הרגישו שדיברו איתו כי מלבשתו ענוה ויראה, היה מזכה רבים גדול ורבים השיב מעוון.
הוא היה איש ירושליים במהותו, ברמ"ח אבריו ושס"ה גידיו והיה מחובר לציון שמואל הנביא ולא לחינם זכה ונפטר ביום ההילולא שזה מראה על השייכות שלו. היה גם איש ירושלים.
זכה והותיר אחריו דור ישרים מבורך, רעייתו שתחי', בניו ומשפחתו, אחד מבניו ר' אבי ועקנין מפעילי ש"ס המוכרים.
מסע הלוויה היום (רביעי) בשעה 14:00 בצהריים מביתו ברחוב השל"ה 5 בשכונת שערי חסד בירושלים להר המנוחות שם ייטמן.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
