בעקבות ההודעה של ראש ממשלת מלזיה "כי אזרחים ישראלים שיימצאו במדינה יגורשו לאלתר", שמונה חברי בית הנבחרים האמריקאי פנו בדרישה למזכיר המדינה מרקו רוביו לבחון מחדש את הקשרים עם מלזיה, שגריר מלזיה זומן לשימוע.
צרפת: פלסטיני הואשם במימון טרור ונסיון רצח
כתב אישום הוגש בפריז נגד פלסטיני כבן 30, בגין מעורבות בניסיונות רצח ישראלים בתחילת שנת 2023
כתב אישום הוגש בפריז נגד פלסטיני כבן 30, בגין מימון טרור, וניסיונות לרצוח יהודים ביהודה ושומרון בתחילת שנת 2023. כך דיווחה סוכנות הידיעות הצרפתית AFP.
החשוד עומד לדין בגין קשירת קשר לביצוע מעשי טרור, כך מסרה הפרקליטות הלאומית למלחמה בטרור. החשוד עצור עד לתום ההליכים.
החשוד הוא חבר בגדודי חללי אל-אקצא, הזרוע הצבאית של הפתח, המפלגה של אבו מאזן. הוא גם חשוד כי שלח כסף לפעילי טרור.
החקירה בוצעה במסגרת חקירה שפתחה הפרקליטות בצרפת נגד טרור בדצמבר 2023. בצרפת דווח כי החקירה נפתחה לאחר שישראל דיווחה על כך לרשויות הצרפתיות.
