דביר ג'ברה: חה"כ עודד פורר מישראל ביתנו על פתיחת מעבר רפיח: "עדות לחזרה לקונספציה, ובמקום לחסל את חמאס, נתניהו חזר להאכיל אותו"
הצוות של ארנון זמורה הי"ד חיסלו 30 מחבלים בשבעה באוקטובר
הצוות ירה טיל לאו על כלי רכבם של המפגעים, מנע מהם להיכנס לקיבוץ יד מרדכי.ארנון והצוות חיסלו 30 מחבלים בבוקר השבעה באוקטובר
צוותו של ארנון זמורה הי"ד, שנפל הבוקר (שבת) במבצע החילוץ לשחרור ארבעת החטופים בנוסייראת ברצועת עזה, ירה טיל לאו על רכב של מחבלים ב-7 באוקטובר, ובכך מנע מהמפגעים להיכנס לקיבוץ יד מרדכי ממעבר ארז. כך דווח בכאן 11. ארנון והצוות חיסלו 30 מחבלים בבוקר השבעה באוקטובר.
פקד זמורה, בן 36, התגורר בשדה דוד והותיר אחריו אישה ושני ילדים. ארנון הוביל את כוח הימ"מ שחילץ שלושה מתוך ארבעת החטופים ונפצע אנוש במהלך המבצע. הוא פונה לבית החולים, שם נלחמו על חייו ונאלצו לבסוף לקבוע את מותו.
