מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון למקלוני בירה מושלמים
נשנוש מעולה שמתאים לכל עת, מתכון למקלוני בירה מושלים וטעימים, מורכבים ממצרכים פשוטים ויוצרים מאפה קריספי טעים ומלא עניין
מתכון למקלוני בירה מושלמים / ניצה בן ישי
המצרכים למקלוני בירה מושלמים:
לבצק:
- 1/2 ק"ג קמח
- 250 מ"ל בירה לבנה
- 1/2 כוס שמן
- 2 כפיות מלח
- 2 כפיות סוכר
לציפוי:
- שומשום וקצח
אופן ההכנה למקלוני בירה מושלמים:
- בקערה, מכניסים את כל מצרכי הבצק ומערבלים הייטב עד לקבלת בצק רך ונעים
- מניחים את הבצק למנוחה למשך מספר דקות
- מחלקים את הבצק לשתי חלקים
- מפזרים כמות גדולה של שומשום וקצח על משטח עבודה ועליהם מרדדים את הבצק
- מפזרים גם מעל הבצק שומשום וקצח ומרדדים לעלה דק
- חותכים את הבצק לרצועות ומגלגלים כל רצועה משני הצדדים
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אפשר להדק מעט את הקצוות
- אי צורך ברווח בין המקלונים, זה לא תופח! אפשר לשים צפוף.
- אופים בחום של 180° עד להשחמה, כ 20 דקות
- שומרים בקופסא אטומה ונהנים
בהצלחה רבה ובתאבון
