ספיר לפקין: שר החוץ האיראני עראקצ'י קיים היום שיחות טלפון עם שרי החוץ של כווית, קטאר, טורקיה ועומאן על ההתפתחויות האזוריות האחרונות והדגיש את "חשיבות המחויבות הקולקטיבית של מדינות האזור להבטחת האינטרסים המשותפים"
בחיזבאללה לא פסלו דיון על נסיגה מגבול ישראל אחרי הפסקת אש
למרות הכחשות חיזבאללה, שלושה גורמים מערביים שונים לכאן חדשות: בארגון לא פסלו על הסף דיון בסוגיית הנסיגה מגבול ישראל אחרי הפסקת אש בעזה אך לא מוכנים לדון על כך לפני כן
על אף ההכחשות של חיזבאללה, שלושה גורמים שונים במערב אומרים לכאן חדשות הערב, שהמסרים שמתקבלים מהארגון, שהוא לא פוסל על הסף דיון בדגש על דיון בנסיגה שלו כמה ק"מ מהגבול אחרי שתושג הפסקת אש בעזה, לפני זה אין שום אפשרות לדון בכך מבחינתו.
גלנט הוסיף: "אלו ימים קריטיים להפעלת הכוח. האויב שלנו הוא מבין רק כוח - אתה פוגע בו, אתה שוחק אותו, אתה לוקח לו נכסים גם בעזה, גם בלבנון - הוא מבין, אתה לא עושה את זה - הוא יותר רגוע".
