מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
ריקול לנודלס הפופולרי: "הציבור מתבקש שלא לצרוך את המוצר"
נמצא כי האלרגן "שומשום" מופיע ברשימת הרכיבים, אך אינו מופיע במידע על אלרגנים בתווית המוצר "מנת נודלס בטעם פיקנטי"
חברת לירון קרביץ העוסקת בייבוא ושיווק סחר ומזון מודיעה היום (חמישי) לציבור הצרכנים על ריקול למוצר – מנת נודלס בטעם פיקנטי של חברת “good food” עקב תלונות צרכנים כי האלרגן “שומשום” מופיע ברשימת הרכיבים אך אינו מופיע במידע על אלרגנים.

בהודעה מטעם החברה נמסר: צרכנים שיש להם אלרגיה לשומשום ולאלרגנים נוספים הנמצאים בתווית המוצר מתבקשים שלא לצרוך אותו. בתיאום עם שירות המזון מטעם משרד הבריאות, היבואן : לירון קרביץ יבוא שיווק וסחר מזון אוסף את המוצר מדרכי השיווק.
