על רקע הדיווחים על התקדמות המשא ומתן בין ארה"ב לאיראן, ראש הממשלה נטש את הדיון במשפטו מוקדם מהצפוי ונסע לירושלים. בשעות הקרובות צפוי נתניהו לקיים שיחות עם גורמים בממשל כדי להבין מה האפשרויות על הפרק ולאן טראמפ מנווט את המשא ומתן. החשש האפשרי הוא מפשרות של הרגע האחרון מצד ארה"ב לטובת חתימת ההסכם (שירית אביטן)
ראש הישיבה במכתב לזעוק ולהתפלל לרפואת הגר"ש רבר
הגאון רבי שמואל בן רחל רבר ראש ישיבת 'אוצר התורה' בירושלים זקוק לרחמי שמים מרובים. ראש הישיבה הגרב"ד פוברסקי כתב מכתב הקורא להתפלל ולעורר רחמי שמים עבורו. למכתב הצטרפו גדולי ישראל וראשי הישיבות
בעקבות מצבו החמור של הגאון רבי שמואל בן רחל רבר ראש ישיבת 'אוצר התורה' בירושלים כתב ראש הישיבה הגאון רבי ברוך דב פוברסקי מכתב הקורא להתפלל ולעורר רחמי שמים עבורו.
למכתב הצטרפו גדולי ישראל וראשי הישיבות חברי מועצת גדולי התורה.
במכתב כותב הגרב"ד פוברסקי: "לתלמידי ובגרי הישיבה הק' אוצר התורה ה' עליהם יחיו".
"בודאי ידוע לכולם דבר מחלתו של ראש הישיבה הגאון רבי שמואל בן רחל השי"ת ישלח דברו וירפאהו במהרה, ומוטלת על כל התלמידים חובת הכרת הטוב וכל כן יראו כל תלמידי ובוגרי הישיבה להתחזק לרפואתו השלימה בעסק התורה ובריבוי תפלה ובעיקר באמונה ובטחון בקב"ה כי אין מעצור בידו מלהושיע, וכתי' קוה אל ה' חזק ויאמץ לבך וקוה אל ה', וכמו שידועים דברי מרן הגרי"ז זצ"ל שאחר החיזוק ותוספת האמונה בקב"ה הוא נותן עוד כח וחוזק לעמוד בנסיון, ושוב לחזור ולהוסיף חיזוק לחיזוק, ויראה כל אחד גם לעורר לבני ביתו ומשפחתו לבקש רחמים לרפואתו של רה"י שליט"א והשי"ת ישמע שועתינו".

