אלו שמות הנופלים: סרן הראל אטינגר ז"ל, בן 23 מעלי, מפקד צוות ביחידת אגוז.סרן איתי אריאל גיאת ז"ל, בן 23 משוהם, קצין בחיל ההנדסה הקרבית ביחידת יהל"ם.רס"ל נועם ברזילי ז"ל, בן 22 מכוכב יאיר, לוחם ביחידת אגוז.רס״ל אור מנצור ז"ל בן 21 מבית אריה, לוחם ביחידת אגוז.רס״ל נזר איטקין ז"ל, בן 21 מקרית אתא, לוחם ביחידת אגוז.סמ״ר עלמקאן טרפה ז"ל, בן 21 מירושלים, לוחם בסיירת גולני.סמ״ר עידו ברויר ז"ל, בן 21 מנס ציונה, לוחם בסיירת גולני.
מתכון לכיסונים במגוון מילואים – חלבי, בשרי או פרווה
ארוחת בוקר, ערב או אפילו כתוספת מושלמת לארוחת צהריים, כיסונים במגוון רחב של מילואים לבחירתכם, פרווה, בשרי או חלבי שתוכלו להכין בקלות והטעם יהיה מושלם
מתכון לכיסונים במגוון מילואים / ניצה בן ישי
המצרכים לכיסונים במגוון מילואים:
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים חמים
- 1/2 כפית מלח
למילוי: (יש אפשרויות מגוונות למילוי)
- פירה תפו"א עם בצל מטוגן
- טונה עם ביצה קשה
- ג. צהובה, ג. בולגרית וזיתים קצוצים
- רוטב פיצה, ג. צהובה ותוספות...
- חציל מטוגן או קלוי עם גבינת פטה
- בשר טחון עם בצל מטוגן
אופן ההכנה לכיסונים במגוון מילואים:
- בקערה מערבבים קמח, שמן, מים ומלח ומאחדים לבצק גמיש ונוח לעבודה.
- מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (בקוטר של כ - 7סמ')
- מניחים כפית מהמלית הרצויה במרכז כל עיגול, מקפלים לחצי ומהדקים היטב עם האצבעות, אפשר לעטר עם מזלג.
- מניחים את הכיסונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה,
- מברישים את הכיסונים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעות ואופים במשך כ 25 דקות עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון