שר החוץ האיראני עראקצ'י תוקף את ההחלטה להגדיר את משמרות המהפכה כארגון טרור: "האירופאים אינם מעריכים את מה שנעשה עבורם, משמרות המהפכה הצילו אותם מדעאש"
אישום נגד החשוד שאיים: "במוצ"ש אני רוצח את ביבי"
יחידת התביעות בלהב 433 הגישה נגד החשוד כתב אישום בגין איומים לרצח נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו. אלה הדברים המלאים שכתב
יחידת התביעות הגישה השבוע כתב אישום כנגד תושב בנימינה, בגין איומים לרצח שפרסם ברשת הטלגרם נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו.
בתאריך 18.7 פתחה יחידת הסייבר בלהב 433 בחקירה בחשד לאיומים ברצח נגד ראש הממשלה. החשוד כתב ברשת טלגרם: "איפה השב”כ שיעצור אותי? הנה אני אומר עכשיו, במוצ”ש אני רוצח את ביבי".
במסגרת החקירה אותרה זהות החשוד, בן 26 תושב בנימינה, והוא נעצר לפני שבועיים והובא לחקירה במשרדי היחידה. בהמשך החשוד הובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בראשון לציון ושוחרר בתנאים מגבילים ובהם מעצר בית.
כאמור, השבוע יחידת התביעות בלהב 433 הגישה נגד החשוד כתב אישום בגין איומים לרצח נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו.
