השר עמיחי שיקלי בראיון ל׳ישראל היום׳ על הסערה שחולל - ״אני לא מצטער לרגע שעודדתי את בכיר השב״כ א' לחשוף את התנהלות רונן בר. א' הציג לי מידע מחקירה שניהל השב״כ נגד בן גביר. נחרדתי ממה שראיתי. ראש הארגון מנהל חקירות נגד נבחרי ציבור. הוא מנצל את הכוח של הארגון כדי לקדם אג'נדה פוליטית. אמרתי לא' שיש חשיבות אדירה שהציבור יכיר אירוע כזה״.
חכמת הממון: פודקאסט חדש ומרתק על כלכלה חרדית
פודקאסט חדש מבית 'דוסקאסט' שם זרקור ייחודי על האתגרים הכלכליים השונים במגזר החרדי. מייסד קרנות תשרי משה מונטג התארח בפרק הבכורה ודן על הקשיים הכלכליים שמלווים נישואי ילדים וסיפר על הפתרון הייחודי שתופס תאוצה במגזר

כיצד נתמודד עם משבר הדיור? איך נוציא כספים בצורה רציונלית יותר? והאם יש לנו, כציבור חרדי, דרך להתנהל בפן הכלכלי בצורה נבונה ואחראית יותר? שאלות אלו ועוד ידונו בפודקאסט המרתק החדש 'חכמת הממון' מבית פלטפורמת הפודקאסטים המובילה במגזר החרדי 'דוסקאסט'.
בפרק הראשון בסדרה, משה ויסברג צולל אל תוך התהליך המורכב של נישואי ילדים במגזר החרדי. יחד עם הרב משה מונטג, מייסד 'קרנות תשרי', הם מנסים להבין האם נמצא הפתרון שיקל מהקושי הכלכלי שברכישת דירה לזוג צעיר, והאם אבא יכול לרקוד בשמחה שלמה בחתונת בתו. מהפכה של שמחה.
לחצו כאן והאזינו>>>