ספיר ליפקין: בסוכנות הידיעות האיראנית תסנים טוענים: "לאיראן אין שום אופטימיות כלפי ארה"ב. חילופי המסרים דרך מתווך פקיסטני מתבצעים תמיד תוך הבעת ספק בממשל האמריקני. עד כה לא הושג הסכם סופי והאתגרים בכמה סעיפים נמשכים, אך גם אם יושג הסכם ראשוני - זה לא אומר שההסתכלות של איראן על ארה"ב תשתנה או שיהיה אמון בביצוע התחייבויותיה"
אמא לחמישה ילדים התמוטטה בזמן טיול עם משפחתה
אמא לחמישה ילדים מפלורידה, התמוטטה בזמן טיול עם משפחתה בסן דייגו. כוחות ההצלה וצוות חילוץ העבירו את האשה לבית חולים מקומי, היא נפטרה זמן קצר לאחר ההגעה. היא תוטס ארצה לקבורה
ברוך דיין האמת: שלי אביטל ע"ה, בת 53, אמא לחמישה ילדים מאוונטורה, פלורידה, הלכה לעולמה באופן טראגי בטיול משפחתי בסן דייגו ביום שלישי האחרון. גברת אביטל ע"ה טיילה עם בעלה ובתה כשלפתע התמוטטה.
על פי הדיווח באתר Yeshiva world news, נוצר קשר עם כוחות החירום וההצלה וצוות חילוץ שהעבירו את גברת אביטל לבית חולים מקומי, למרבה הצער, היא קיבלה דום לב בדרך לבית החולים ונפטרה זמן קצר לאחר ההגעה.
מתנדבי ארגון 'מתעסקים' מלוס אנג'לס פועלים בשיתוף פעולה הדוק עם הרשויות המקומיות על מנת להבטיח את כבוד המת, ולזרז את שחרור גופתה כדי שניתן יהיה לקיים את קבורתה בארץ לפני שבת.
יהי זכרה ברוך.
