לאחר הפגישה עם רה״מ נתניהו והשר סמוטריץ׳: הרבנית סדן, אשתו של הרב אלי סדן רבו של עופר וינטר, מקריאה במדרשה של מוסדות עלי מכתב בשמו של הרב סדן נגד מפלגות שלא עוברות את אחוז החסימה
נתניהו הגיע לשבעה של אלכס לובנוב - אלמנתו סירבה לפגוש אותו
מיכל לובנוב, אלמנתו של אלכס הי"ד שגופתו חולצה משבי החמאס בסוף השבוע, סירבה לפגוש את ראש הממשלה נתניהו שהגיע לשבעה בבית המשפחה באשקלון
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע היום (שלישי) לשבעה בבית משפחת החטוף אלכס לובנוב, שגופתו הושבה לישראל בסוף השבוע לצד חמש גופות נוספות.
לפי דיווח "ווינט", מיכל לובנוב, אלמנתו של אלכס הי"ד סירבה לפגוש את ראש הממשלה נתניהו. מוקדם יותר השבוע ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח עם הוריו של אלכסנדר לובנוב הי"ד שנרצח בשבי חמאס.
לשכת ראש הממשלה מסרה כי נתניהו הביע צער עמוק והתנצל בפני משפחתו על כך שמדינת ישראל לא הצליחה להחזיר את אלכסנדר ואת חמשת החטופים הנוספים בחיים.
ראש הממשלה נתניהו אמר לאוקסנה וגרגורי, הוריו של אלכסנדר לובנוב הי"ד: ״אני רוצה להגיד לכם עד כמה אני מצטער ומבקש סליחה על שלא הצלחנו להחזיר את סשה בחיים״.
