אלי הירשמן: מאחורי הקלעים: ש"ס עתרה לבג"ץ נגד הנחיות היועמ"שית. בג"ץ קבע דיון ליום רביעי הקרוב - חמישה ימים בלבד לפני האירוע המתוכנן. במקביל, המפיק שהיה אמור לארגן את האירוע ביקש ערבויות של מיליוני שקלים לקיום האירוע. בשל כך, משרד הדתות נאלץ לבטל את האירוע. עם זאת, העלייה לציון הרב עובדיה יוסף ביום ההילולה תתקיים כרגיל.
טול כרם פינת חאן יונס: התמונה המזעזעת שפרסם דובר צה"ל
התמונה ממחישה את העובדה שגם המחבלים ביהודה ושומרון משתמשים בתשתיות אזרחיות ואף בציוד לתינוקות ולא בוחלים בשום אמצעים בדרך למסעי רצח ברבריים
דובר צה"ל בשפה הערבית, אלוף-משנה אביחי אדרעי, פרסם הערב (שלישי) תמונה מזעזעת מטול כרם, מקום שהפך לבסיס טרור מרכזי, ובין היתר אליו נכנס בימים האחרונים צה"ל במסגרת הפשיטה הנרחבת על קיני הצרעות ביהודה ושומרון.
בתמונה נראה מטען חבלה מונח בתוך עגלת תינוק. תמונה הממחישה את העובדה שגם המחבלים ביהודה ושומרון, בדיוק כמו מחבלי חמאס בעזה, משתמשים בתשתיות אזרחיות ואף בציוד לתינוקות ולמעשה לא בוחלים בשום אמצעים בדרך למסעי הרצח שלהם.

"מחבלים פלסטינים מנצלים את האוכלוסייה האזרחית ואת הסביבה האזרחית ומטמינים מטעני חבלה מתחת ובכבישים במטרה לכוון את כוחותינו, אבל מי שמשלמים את החשבון על הטרור הזה הם התושבים המקומיים", כתב אדרעי בערבית, בפניה לאוכלוסיה האזרחית ביו"ש. "הגיע הזמן שהאוכלוסייה תגיד לבריוני הטרור האלה: די, תתרחקו מאיתנו".
