מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
שריפת פרצה במטולה בעקבות ירי ליישוב
שריפת מבנה במטולה כתוצאה מירי - לוחמי האש בסיוע כיתת הכוננות פעלו במקום. השריפה פרצה בעקבות ירי טילי נ"ט מלבנון וגרמה נזק
2 צוותי כיבוי מתחנת גליל-גולן פעלו בשריפת מבנה במטולה, כתוצאה מירי נ"ט משטח לבנון. לוחמי-האש פעלו יחד עם כיתת הכוננות במטולה שהגיבו לאירוע עם טרקטורון שסופק ליחידה במסגרת פרויקט "מרכבות האש".
השריפה במבנה צילום: כב"ה מחוז צפון
רב-רשף שמעון אוחיון, מפקד האירוע סיפר: "השריפה פרצה בקומה השלישית בבניין, לאחר מאמץ של לוחמי-האש יחד עם כיתת הכוננות של מטולה, בלמנו את התפשטות האש לשאר המבנה שספג נזק רב".
