מתחת לאף של אוגדת איו"ש: כלי רכב של פלסטינים שחולטו בידי הצבא במסגרת תיקי כספי טרור לצד "משטובות" נגנבו מבסיסי צה"ל באזור השומרון ונמכרו בחזרה לבעליהם המקוריים. המשטרה עצרה שני ישראלים תושבי השומרון בחשד למעורבות בפרשה אחד החשודים הוא גרר רכבים והשני משמש כפקח במועצה מקומית באזור השומרון (הלר)
ילד כבן 7 במצב קשה לאחר שנעקץ ע"י עקרב
ילד בן 7 נעקץ הערב על ידי עקרב בנגב. הוא הובא למרפאה מקומית בערד, ופונה על ידי צוותי מד"א לבית החולים סורוקה בבאר שבע
ילד בן 7 הובא למרפאה מקומית בערד במצב קשה לאחר שנעקץ על-ידי עקרב. צוותי מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים סורוקה בבאר שבע.
חובש מד"א חסין אזברגה סיפר: "ראינו ילד בן 7 מעורפל הכרה עם סימני עקיצת עקרב. המשכנו את הטיפול הרפואי שכלל מתן תרופות ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".

כזכור, לפני כשלושה חודשים בן 3 אושפז במצב קשה לאחר שנעקץ על ידי עקרב צהוב בנגב. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים סורוקה.
פראמדיקית מד"א רוני כהנא סיפרה אז: "הביאו אלינו את הילד כשהוא בהכרה עם סימני עקיצה. סיפרו לנו שהוא נעקץ ע"י עקרב צהוב. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה ויציב".
