טראמפ אמר בריאיון לפוליטיקו כי הוא "יכול לפתור בקלות" את הבעיות של האו"ם "אם הם רק יבקשו" ולחייב מדינות חברות לשלם את החובות שלהן, אך לא אמר אם ארה"ב תשלם את החובות שלה בסך יותר מ-2 מיליארד דולר (12)
שיגור מוצלח: רוסיה שלחה משלחת חדשה לתחנת החלל
רוסיה מפרסמת תיעוד משיגור החללית סויוז MS-26 מקוסמודרום בייקונור, קזחסטן, לעבר תחנת החלל הבינלאומית, על סיפונה של החללית צוות בינלאומי של שלושה חברים
רוסיה שיגרה בהצלחה את החללית סויוז MS-26 מקוסמודרום בייקונור, קזחסטן, לעבר תחנת החלל הבינלאומית (ISS). על סיפונה של החללית, שלושה חברי צוות: שני קוסמונאוטים רוסים ואסטרונאוט אמריקאי, אשר יצטרפו למשלחת הקיימת בתחנה.
שיגור החללית הרוסית צילום: רשתות חברתיות
השיגור המוצלח מסמן עוד ציון דרך בשיתוף הפעולה הבינלאומי בתחום החלל. משימה זו תמשיך את המסורת של שיתוף פעולה בין סוכנויות החלל השונות, כאשר אסטרונאוטים מרחבי העולם חיים ועובדים יחד בסביבה המאתגרת של החלל.
