הותר לפרסום: סמ"ש שירה חיה סוסליק הי"ד, סיירת במג״ב דרום, היא הנרצחת בפיגוע בתחנה המרכזית בבאר שבע.
מתכון לגלידת וניל ושוקולד אגוזים ממכרת
מתכון פשוט ומהיר להכנת גלידה ביתית מושלמת! עם רק כמה מצרכים בסיסיים תוכלו להכין גלידת וניל קלאסית וגלידת שוקולד אגוזים. מושלם לכל חובבי הגלידה!
מתכון לגלידת וניל ושוקולד אגוזים ממכרת / שרה שבבו
המצרכים לגלידת וניל ושוקולד אגוזים ממכרת:
(ל-2 מיכלים של 500 גרם)
- 2 כוסות שמנת מתוקה
- 2 כוסות חלב
- 8 כפות חלב מרוכז
- 2 כפות ממרח שוקולד אגוזים (לגלידת שוקולד)
- תוספות לבחירה: שוקולד קליק (כל סוג שאוהבים), שוקולד בלונדי, שבבי שוקולד ועוד.
אופן ההכנה לגלידת וניל ושוקולד אגוזים ממכרת:
הכנת הגלידה צילום: שרה שבבו
- בכל מיכל נפרד של 500 גרם, שמים כוס שמנת מתוקה, כוס חלב ו-4 כפות חלב מרוכז.
- מערבבים הייטב את החומרים עד לאיחוד
- למיכל אחד מוסיפים 2 כפות ממרח שוקולד אגוזים ומערבבים היטב.
- מעבירים את שני המיכלים למקפיא למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות, מוציאים את המכלים מהמקפיא. מוסיפים לכל מיכל את התוספת שבחרתם (למשל, שוקולד קליק לגלידת שוקולד ושוקולד בלונדי לגלידת וניל).
- מעבירים את התערובת למכשיר נינג'ה קרימי ומפעילים על מצב גלידה. אם אין לכם נינג'ה קרימי, מקציפים את התערובת בקערה עד לקבלת מרקם של יוגורט ומעבירים למקפיא.
טיפ: אם רוצים, אפשר לטחון את התוספות במעבד מזון לפני ההוספה לגלידה למרקם אחיד יותר.
ועכשיו, פשוט להתענג על הגלידה הביתית הכי טעימה שיש!
בהצלחה רבה ובתאבון