פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
גלנט: "השבוע האחרון - הקשה ביותר בתולדות חיזבאללה"
שר הביטחון גלנט בפיקוד הצפון: ״השבוע האחרון היה הקשה ביותר בתולדות חיזבאללה, נמשיך בהפעלת כל האמצעים העומדים לרשותנו על מנת לממש את מטרתנו״
שר הביטחון יואב גלנט, קיים הערב (ראשון) הערכת מצב מבצעית בפיקוד הצפון, יחד עם האלוף אורי גורדין וקציני המטה בפיקוד.
שר הביטחון קיבל סקירה על הגברת הפעילות ההתקפית נגד מטרות חיזבאללה ברחבי לבנון, ועמד על מאמצי ההגנה לסיכול ניסיונות ירי הרקטות לשטח ישראל.
שר הביטחון גלנט אמר בסיום הערכת המצב: "הגעתי היום לפיקוד הצפון כדי לעמוד מקרוב אחרי הפעולה המשמעותית, המדויקת והאיכותית שצה"ל מנהל כנגד ארגון החיזבאללה. השבוע האחרון היה השבוע הקשה ביותר בתולדותיו של חיזבאללה, ובמיוחד ביממה האחרונה".
דברי שר הביטחון גלנט צילום: אלעד מלכה
גלנט הוסיף: "הפעולה של צה"ל בדאחיה רבת משמעות, רבת חשיבות ורבת עוצמה. יש לנו מטרה - להחזיר את תושבי הצפון אל בתיהם בביטחון וכדי לעשות את זה ננקוט בכל האמצעים הנדרשים.
רצף הפעולות משרת את המטרה ואנחנו נמשיך ונפעל בכל האמצעים העומדים לרשותנו על מנת לממש את המטרות שלנו כפי שהחליטה ממשלת ישראל וכפי שראוי לעשות כלפי האזרחים שלנו בצפון".
