איתי בלומנטל: פרסמנו הערב: בישראל מתכוונים להמשיך לתקוף יעדים באיראן לפחות בימים הקרובים, ללא קשר למתקפה האמריקנית אמש ומטח הטילים הנרחב הבוקר לעבר ישראל בשעות האחרונות, בחיל האוויר ובאמ"ן, בוחנים את נזקי התקיפה האמריקנית באתר התת קרקעי בפורדו, באמצעות צילומי לווין וכלים נוספים, כדי להבין מה רמת הפגיעה באתר כדי להגיע ל BAD סופי בישראל פועלים להוציא תקיפות בתחום הגרעין האירני והטק"ק מאז המתקפה האמריקנית כלי טייס של חיל האוויר מעבירים תמונת מצב מהאתר התת קרקעי בפורדו ועוקבים אחרי נסיונות של חיילים איראנים להתקרב לאתר הגרעיני
סימן לשנה מלבבת: תבשיל לוביא (רוביא) מעלף
מתכון נוסטלגי שאנחנו מכינים בכל שנה לסימן הכי נחטף על שולחן ראש השנה, למעוניינות - מתאים לבשל בו גם בשר ראש בקר!

המצרכים:
- 3-4 כוסות רוביא
- 2 כוסות שעועית לבנה
- 1 כפית גדושה כורכום
- כף אבקת מרק
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כף כמון
- 1 בצל גדול
- 3-4 שיני שום
- 4-5 גזרים בינוניים
אופן ההכנה:
- נשרה את השעועית והרוביא למשך שעתיים
- נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן עם מעט שמן (אם תרצו להוסיף בשר ראש, אפשר בשלב זה)
- נוסיף את שיני השום ואת השעועית והרוביא
- נתבל, נוסיף את הגזרים ונכסה במים רותחים
- נרתיח למשך שעה על אש גבוהה ועוד שעה וחצי על אש נמוכה, נוודא כל הזמן שיש מים בגובה הקטניות.
- נערבב מדי פעם לוודא שהתבשיל לא נדבק לתחתית הסיר ונוסיף מים לפי הצורך.
- יש לשים לב שהקטניות התרככו מאד ואז לכבות את האש ולהשאיר מכוסה.