איתי בלומנטל: דיוחנו הערב: ישראל צפויה להגיב על שיגור רחפן הנפץ של חיזבאללה שפגע הלילה בכלי הנדסי של צה"ל סמוך לרכס עלי טאהר ברצועת הביטחון הישראלית בדרום לבנון. בשעות האחרונות, בצה"ל מקיימים הערכות מצב, והכינו מספר אפשרויות תגובה: מתקיפה מהאוויר ועד פעולות ממוקדות- למשל נגד המחבלים ברכס עלי טאהר- שיועברו לאישור הדרג המדיני. המנגון האמריקני יעודכן. אחת האפשרויות היא לבצע פעולות שנדחו בתקופה האחרונה, פעולות שנחשבות "לרגישות", בעקבות דרישה של ממשל טראמפ שלא להסית קשב לזירה הלבנונית כל עוד ארה"ב היתה עסוקה בהסלמה מול איראן. גורם ישראלי אומר לנו הערב שלישראל זכות להגיב על פגיעת הרחפן הלילה, גם במסגרת ההסכם שנחתם עם ממשלת לבנון, הסכם שמאפשר לצה"ל לפעול נגד חיזבאללה במקרה שיפר את הפסקת האש.
אופנועים, מיטות ותחמושת: צה"ל פשט על מפקדה תת-קרקעית - וניהל קרבות עם לוחמי 'רדואן'
באורך 800 מטרים מתחת לקרקע: כוחות צה״ל איתרו ופשטו על מפקדה תת-קרקעית של יחידת 'כוח רדואן' בדרום לבנון | הלוחמים איתרו טילי מסוקים, פגזים, אופנועים, ואמצעים לשהייה לזמן ארוך | תיעוד מתוך המפקדה
לוחמי צוות הקרב החטיבתי 'הזקן' (8), בפיקוד אוגדה 91, ממשיכים בפעילות הקרקעית הממוקדת בדרום לבנון.
כוחות החטיבה מחסלים מחבלים רבים בקרבות פנים אל פנים, מאתרים אמצעי לחימה ומשמידים תשתיות טרור של ארגון הטרור חיזבאללה בעל ובתת-קרקע.
בתת-קרקע, איתרו לוחמי החטיבה בשיתוף לוחמי יחידת יהל"ם מתחם תת-קרקעי ששימש כמפקדה של 'כוח רדואן'. המפקדה באורך של כ-800 מטרים מוקמה בלב שכונה אזרחית.
במנהרה אותרו בה אמצעי לחימה רבים בינהם: טילי מסוקים, פגזים, אופנועים, פירים תת-קרקעים נוספים, אמצעים לשהייה לזמן ארוך - בהם מזון ומטבח ששימש את המחבלים וחדרי שהייה.
כל אלו נועדו לשמש את כוחות רדואן ביום פקודה במסגרת התוכנית ל"כיבוש הגליל". בפשיטה על המתחם, הכוחות ניהלו התקלות עם מחבל שהתבצר במפקדה, בהכוונת כלי טיס של חיל האוויר המחבל חוסל. הכוחות ממשיכים בפעילות במרחב ובחקר התוואי.






