שאול מרידור ממפלגת ישר! של איזנקוט נגד וינטר: "עופר וינטר התנגד לתמרון בעזה והלך לשכנע פוליטיקאים בקבינט לא להיכנס. לפעמים מדהים אותי לראות את הפער בין הדימוי לבין המציאות." (מעריב)
תיעוד ממצלמת הלוחמים שחיסלו את סינוואר - וקולות הקשר
קולות הקשר ותיעוד ממצלמות הגוף של הלוחמים בחיסול סינוואר ומחבלים נוספים: כוחות חטיבת ביסל״ח השלימו את משימתם במרחב רפיח
צוות הקרב של חטיבת ביסל"ח (828) פעל בשבועות האחרונים במרחב רפיח בפיקוד אוגדת עזה. הכוחות חיסלו עשרות מחבלים בירי מהאוויר ובהיתקלויות פנים אל פנים, איתרו אמצעי לחימה והשמידו מאות תשתיות טרור של ארגון הטרור חמאס. בהשמדת חלק מהמבנים זוהו פיצוצי משנה, אשר מעידים על הימצאות אמצעי הלחימה בהם.
בהיתקלות של הכוח עם ארבעה מחבלים - חוסל מנהיג ארגון הטרור חמאס, יחיא סינוואר.
צוות הקרב של חטיבת ביסל"ח השלים את משימתו במרחב רפיח, וממשיך כעת בנוהל קרב ובהעלאת הכשירות למשימות נוספות. צוות הקרב החטיבתי נח"ל בשילוב כוחות ייעודים קיבלו את האחריות על גזרה זו.







