מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש
בקלאווה פיסטוק מושלמת וקלה להכנה! מתכון ביתי וטעים במיוחד לבקלאווה פריכה ומתוקה, עם מילוי פיסטוק עשיר וסירופ סוכר מושלם. תכינו את עצמכם לחגיגה של טעמים!
מתכון לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש / שרה שבבו
המצרכים לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש:
מתאים לתבנית בגודל 20/30
- 1 חבילת עלי פילו (300 גרם)
- 2 כוסות פיסטוק גרוס
- 2 כפות אבקת סוכר
- 120 גרם חמאה
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
לקישוט:
- פיסטוק טחון
אופן ההכנה לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש:
- בתבנית מרופדת בנייר אפיה שמים מחצית מעלי הפילו
- מעל מפזרים פיסטוק גרוס ובוזקים אבקת סוכר - אל תוותרו על אבקת הסוכר פה זה חשוב לקרמול עם הפיסטוק
- מכסים בפילו הנותר וחורצים מעויינים או ריבועים
- מוזגים חמאה ממומסת על הכל (במקום להבריש עלה עלה)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על170 מעלות עד שהבקלאווה שזופה מאוד (40 דקות בערך)
- כשזה בתנור מכינים את סירופ הסוכר
- בסיר שמים סוכר ומים ומחממים עד להמסת הסוכר
- כשהבקלאווה יוצאת מהתנור מיד מוזגים את הסירופ מעל ומקשטים בפיסטוק טחון
בהצלחה רבה
