אבו עלי אקספרס: אלחנדרו פינוקיארו, בעבר שגריר ארגנטינה ב IHRA - כוח המשימה הבינ"ל של האו"ם להנצחת השואה: "כשכיהנתי כשגריר ארגנטינה ב-IHRA, נשאלתי האם אדם יהודי יכול להיות אנטישמי. אני עומד מאחורי תשובתי: מי שמשמיע אמירה אנטישמית או מבצע מעשה אנטישמי הוא אנטישמי. ישראל היא הדמוקרטיה היציבה והמבוססת היחידה שמגינה על ערכי המוסר של המערב באזור הכי מורכב של העולם."
גל גדול של ביטול מנויים והתפטרות כותבי טורים ב'וושינגטון פוסט'
יותר מ-200 אלף מנויים דיגיטליים ביטלו את המנוי שלהם ל"וושינגטון פוסט", בעקבות החלטת העיתון שלא לתמוך פומבית בסגנית הנשיא קמלה האריס כמועמדת לנשיאות
הוושינגטון פוסט נדהם מגל גדול של ביטול מנויים דיגיטליים וסדרה של התפטרויות של כותבי טורים, העיתון מתמודד עם ההשלכות של החלטת הבעלים ג'ף בזוס לא לתמוך בסגנית הנשיא קמלה האריס לנשיאות, כך דיווחה רשת NPR.
יותר מ-200,000 אנשים ביטלו את המנויים הדיגיטליים שלהם עד יום שני, כך לפי שני מקורות בעיתון, לא כל הביטולים נכנסו לתוקף באופן מיידי. ובכל זאת, הנתון מייצג כ-8% מתפוצת העיתון של כ-2.5 מיליון מנויים, הכולל גם מהדורה מודפסת, מספר הביטולים המשיך לגדול ביום שני אחר הצהריים.
