אסף רוזנצוייג: לפי הדוח, המלחמה עם איראן עלתה לארה"ב כ-33.4 מיליארד דולר, ללא עלויות תיקון המתקנים שניזוקו. הדוח מציין השמדה או נזק כבד לארבעה מטוסי קרב מסוג F-15E, למטוס קרב מסוג F-35A ולמטוס תקיפה מסוג A-10, שגם הוא הושמד. בנוסף, 12 מטוסי תדלוק מסוג KC-135 ותשעה מטוסים נוספים הושמדו, וגם יותר מ-30 מל"טים מתקדמים מסוג M-9
נתניהו דורש מהיועמ"שית לפתוח בחקירת הדלפות מדיונים ביטחוניים
נתניהו פנה במכתב ליועצת המשפטית לממשלה בדרישה לפתוח בחקירת הדלפות מדיונים ביטחוניים. "שיטפון בלתי-פוסק של הדלפות חמורות וגילוי סודות מדינה. על אף בקשותיי החוזרות והנשנות שההדלפות ייחקרו, דבר לא נעשה", כתב
ברקע הפרשה הביטחונית שנחקרת: ראש הממשלה נתניהו פנה הערב (שני) במכתב ליועצת המשפטית לממשלה בדרישה לפתוח בחקירת הדלפות מדיונים ביטחוניים.

נתניהו כתב במכתבו: "שיטפון בלתי-פוסק של הדלפות חמורות וגילוי סודות מדינה. על אף בקשותיי החוזרות והנשנות שההדלפות ייחקרו, דבר לא נעשה".
בתוך כך, גורם המעורב בחקירת הפרשה הביטחונית הנוגעת ללשכת ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר כי ההדלפה שנחקרת סיכנה פעולות חילוץ חטופים וחיי לוחמים - כך פורסם בחדשות הערב בכאן 11. "
מדובר באירוע סיכולי ששב"כ היה חייב להיכנס לפעולה ולעצור", אמר הגורם. "אם לא היינו קוטעים את ציר ההדלפה הייתה נגרמת פגיעה בחיי אדם של כוחות הביטחון ברצועה, וחטופים היו עלולים להיפגע".
היום נעצר חשוד נוסף בפרשה, שנחשפה בכאן חדשות. העצור הוא קצין צה"ל. בתוך כך נודע לכאן חדשות כי החומר שהודלף, במסגרת הפרשה, אינו מסמך שלוחמים מצאו בעזה, אלא סוג אחר של מודיעין, שחשיפתו עלולה הייתה לשרוף מקורות מידע של המודיעין.
