מוטי קסטל: בהמשך להודעת היועמ"שית אמש: השר בן גביר החליט לא לאשר את מינוי הקצינה רותי האוסליך לרמ"ח חקירות באח"מ ולא לאשר את קידומה בדרגה, בשל שורה של כשלים חמורים בהתנהלותה, אשר לדבריו אינם מאפשרים את קידומה לתפקיד בכיר ורגיש במערך החקירות.
בעקבות המטחים לצפון: פגיעות בתשתית החשמל במספר מוקדים
מטחי הירי הרבים שנורו אמש לצפון גרמו לפגיעות בתשתית החשמל במספר מוקדים בגליל העליון ובקריות. צוותי חברת החשמל פעלו במהלך הלילה לתיקון רשת החשמל
מטחי הרקטות שנורו אמש לצפון גרמו לפגיעות בתשתית החשמל במספר מוקדים בגליל העליון ובקריות. צוותי חברת החשמל פעלו הלילה לתיקון רשת החשמל שניזוקה וגרמה לשיבושים באזור אביבים, שתולה, מעונה ושומרה.
העובדים תיקנו את החוטים הקרועים בקוי מתח גבוה וחיבורי חשמל למבנים, משקים ומתקנים חיוניים. בשעות הקטנות של הלילה חודשה אספקת החשמל בכל האזור.
קודם לכן, בעקבות הירי לקריית ים נפגע כבל מתח גבוה ושנאי. העובדים תיקנו את הנזקים וחידשו את אספקת החשמל באיזור בשעות הערב.
בחברת החשמל פנו לציבור: "במידה ונתקלים בחוטי חשמל קרועים, יש להתרחק מהמקום ולהודיע למוקד השירות 103, או למשטרת ישראל 100".
