המתיחות בין ממשל טראמפ לאיראן הניב לחברות הנפט האמריקאיות מעל 130 מיליארד דולר ב ששת החודשים האחרונים — זינוק של כמעט פי שלושה מהשנה שעברה, לפי ה"ניו יורק טיימס". מנגד, הציבור האמריקאי שילם כ-148 מיליארד דולר נוספים על דלק (מעל 1,000 דולר למשק בית, לפי אוניברסיטת בראון). המבחן = בחירות האמצע ב-3 בנובמבר
אחרי הניצחון: ג'ארד קושנר חוזר לייעץ לטראמפ
חתנו של הנשיא הנבחר דונלד טראמפ, ג'ארד קושנר, לוקח חלק פעיל בבניית הממשל החדש, אך לא צפוי לקבל תפקיד רשמי | גוברים הסיכויים של מרקו רוביו לקבל את תפקיד מזכיר המדינה
חתנו של הנשיא הנבחר דונלד טראמפ, ג׳ארד קושנר, חזר לייעץ לו ומסייע בהכנות להרכבת הממשל החדש. לצד זאת, הוא לא צפוי לקבל תפקיד רשמי תחת טראמפ, כך דווח ב"ישראל היום".
במקביל, לאחר שנשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ הודיע כי לא ימנה את מזכיר המדינה לשעבר מייק פומפאו לחבר בממשלו - גוברים סיכוייו של מרקו רוביו לקבל את המינוי לתפקיד מזכיר המדינה.
גורמים במפלגה הרפובליקנית מעריכים כי לאחר ההודעה של טראמפ רוביו יקבל את התפקיד החשוב. רוביו נחשב לתומך גדול של ישראל, ואם אכן יבחר לתפקיד - זו תהיה בשורה משמעותית.
הלילה נשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ ניצח בבחירות לנשיאות באריזונה, ובכך השלים ניצחון בכל שבע המדינות המתנדנדות. טראמפ השלים בכך זכייה ב-312 אלקטורים מול 226 של האריס.
