מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 15°c
חיפה 16°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 26°c
אשדוד 16°c
ז' כסלו התשפ"ה | 08.12.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 15°c
חיפה 16°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 26°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

למבינים: כבד עוף ברוטב יין אדום

הכנת כבדים לאניני טעם נראית מורכבת, אך למעשה היא דורשת 3 שלבים שמאד קל ליישם, והתוצאה: עושה אותך שפית של העולם!

למבינים: כבד עוף ברוטב יין אדום
כבד עוף ברוטב יין אדום צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג כבד עוף טרי או קפוא
  • 2 בצלים גדולים
  • 3/4 כוס יין יבש
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, תבלין סטייק
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. נצלה את הכבדים על רשת כבדים על אש חיה מכל הכיוונים תוך שימת לב לא לשרוף אותם.
  2. במחבת גדולה נטגם 2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות. נתבל ונמתין עד להשחמה. נוסיף את היין ונערבב קלות.
  3. נניח את הכבדים הצלויים על מגש או בתבנית ונשפוך מעל את הרוטב.

מוצלח ממש עם פירה או בפיתה טריה!

בתיאבון!

 צבע אדום

art