מפקד כוח קדס אסמאעיל קאאני מאיים: אל תתעסקו עם חזית ההתנגדות. הוא הדגיש כי "אף אחד לא יכול לעמוד מול חיזבאללה" וכי "פלגי ההתנגדות התערבו במלחמה לתמיכה באיראן בלי שאף אחד ביקש זאת מהם"
ישראלי נעצר בברזיל - וניסה להציע שוחד לשוטרים
לפי דיווחים בתקשורת המקומית בברזיל, תייר הישראלי כינה את הסבלים המועסקים באי בו שהה "קופים" - ונעצר. לאחר מעצרו ניסה לשחד את השוטרים כדי להשתחרר
התקשורת המקומית בברזיל מדווחת כי תייר ישראלי בן 20 נעצר בחשד לגזענות לאחר שכינה את הסבלים המועסקים ברציף של האי התיירותי בויפבה בו שהה "קופים".
אנשים שהיו עדים לתקרית עיכבו את הצעיר הישראלי עד להגעת המשטרה הצבאית, כך לפי כאן חדשות. אנשי המשטרה הצבאית טענו כי לאחר שנעצר הישראלי הוא ניסה להציע להם שוחד כדי שישחררו אותו.
הישראלי יישאר במעצר במשך כל ההליך המשפטי נגדו, מאחר והעבירות בהן הואשם לא מקנות זכות שחרור בערבות לפי החוק בברזיל.
הצעיר הישראלי הואשם בעבירות של "העלבה גזענית" ו"שחיתות".
