ארי קלמן: בלעדי | דרעי משיב לזעם הפנימי כלפיו ״תמצאו לי מה בן גביר עשה לחרדים״ יו״ר ש״ס דרעי כינס היום לישיבה חריגה את יועצי חברי הכנסת כדי לשמוע דרכם על המצב בשטח הש״סי ולהיערך לקראת הבחירות. • על הזעם כלפיו והזליגה לבן גביר: ״אם מישהו ימצא לי דבר אחד שעשה בן גביר למען הציבור החרדי שיבוא אלי לספר לי. בחור ישיבה חרדי צריך לדעת - ש"ס היא הבית שלו היא היחידה שנלחמת בשבילו״. • על הטענות בנוגע לחוק הגיוס הן מצר תלמידי הישיבות והן מצד המצביעים המסורתיים: ״ש"ס זה לא עוד מפלגה צריך לאזן בין הקהלים שלנו ולכן אנחנו פועלים ברגישות יתר. אין פה אחד שאין לו במשפחה מישהו שהיה או נמצא עכשיו בצבא. יש לנו הערכה עצומה לחיילים לכן לא תמיד אנחנו מגיבים כפי שאנשים כאלה ואחרים היו רוצים״. • האם ש״ס תיפגע פוליטית בבחירות?: ״אני לא מודאג בסוף ש"ס תביא את המספרים שהיא צריכה. אין עוד מפלגה שעשתה ועושה למען המצביעים שלה כמו ש״ס״.
דרעי דוחף להסדרה בלבנון: "עדיף שזה היה קורה אתמול"
פרסום ראשון: יו"ר ש"ס אריה דרעי אמש בסיעה על ההסדרה בלבנון: "עדיף שזה היה קורה אתמול, זה היה יכול להיות היום אבל זה יקרה מחר". מקורות מדיניים: אחד מאנשי המפתח שדוחף בכל כוחו להפסקת אש בצפון הוא יו"ר ש"ס אריה דרעי
יו"ר ש"ס אריה דרעי כינס אמש (שני) את ישיבת הסיעה שם השתתף גם ראש העיר נהריה רונן מרלי, זאת ברקע המגעים להסדרה בצפון.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי דרעי התייחס בישיבה להסדרה ואמר: "עדיף שזה היה קורה אתמול, זה היה יכול להיות היום אבל זה יקרה מחר".
מקורות מדיניים אמרו בשיחה עם 'בחדרי חרדים' כי אחד מאנשי המפתח שדוחף בכל כוחו להפסקת אש בצפון הוא יו"ר ש"ס אריה דרעי.
דרעי לוחץ בדיונים הסגורים על נתניהו לחתור להסדרה בצפון. על פי אותם גורמים דרעי גם דורש מנתניהו להתניע עסקת חטופים.
