אלמוג בוקר: פרסום ראשון: בעקבות חשיפת חדשות 12 שהוכיחה שאפשר להאריך את זמני ההתרעה - פיקוד העורף צפוי להאריך עוד יותר את זמני ההתרעה בעשרות יישובים בצפון כולל בערים גדולות כמו עכו וכרמיאל (45 שניות) בעין המפרץ (60 שניות). השינוי טרם התבצע, הודעה רשמית תצא מפיקוד העורף
למרות הפסקת האש: ענקית התעופה דוחה את חזרתה
קבוצת התעופה הגדולה באירופה, לופטהנזה, הודיעה כי על אף הפסקת האש בין ישראל לחיזבאללה - לא תחזור לשמי הארץ לפחות עד סוף ינואר
אכזבה גדולה לישראלים: לופטהנזה, קבוצת התעופה הגדולה באירופה, שכוללת את החברות לופטהנזה איירליינס, סוויס, אוסטריאן איירליינס, בראסלס איירליינס ויורו ווינגס - לא תחזור לישראל לפחות עד סוף חודש ינואר.
הודעה זו של החברה מגיעה למרות הפסקת האש בין ישראל לחיזבאללה. לצד זאת, חברת אייר אירופה הספרדית הודיעה על חזרתה לישראל החל מה-18 בדצמבר.
היום יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-38,300 נוסעים ב-237 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות. בסך הכל יצאו היום כ-18,400 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 19,900 נוסעים.
בשבוע שעבר חברת Wizz Air הודיעה על החזרת פעילותה בישראל בהדרגה. החל מ-20 לדצמבר יופעל הקו מתל אביב ללרנקה, במסגרת של 4 טיסות בשבוע.
