בעקבות הפיגוע בסידני: הסנאטור הרפובליקני לינדזי גרהאם והסנאטור הדמוקרטי ג'ון פטרמן קוראים להשמיד את חמאס וחזבאללה ומביעים תמיכה חד משמעית בישראל וביהודים. לדברי הסנאטור הדמוקרטי ג'ון פטרמן תמיכה במדינה פלסטינית היא בגידה בישראל וביהודים.
מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד
עוגת ביסקוויטים קלאסית, רכה וקרמית, מצופה בשוקולד עשיר - מושלמת לכל אירוע! מתכון קל ופשוט להכנה, מושלם גם למתחילים במטבח. תוך זמן קצר תכינו קינוח מפנק ולא תפסיקו לקצור מחמאות
מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד / אסתי
המצרכים לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד:
לקרם:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 4 כפות סוכר
- 1/2 כוס חלב
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- 4 כפות סוכר
להרכבה:
- 1 חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד
לציפוי:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד:
הכנת הקרם:
- מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר. מקפלים בעדינות את הגבינה לקצפת עד לקבלת קרם אחיד
הרכבת העוגה:
- טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית. מורחים שכבה של קרם, חוזרים על הפעולה עד שנגמרים החומרים, מסיימים בשכבת קרם.
הכנת הציפוי:
- ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל או בבן מארי עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים מעט.
- מעל שכבת הקרם יוצקים את ציפוי השוקולד ומיישרים. מקפיאים למשך שעתיים לפחות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
